Administrasjonen

Tonje Rønning-Sorkness

Stilling: Daglig leder
sten-taerud.barnehage@norlandia.com

bachelor i førskolelærer med fordypning flerkulturell forståelse, videreutdanning spesialpedagogikk, økonomi og ledelse, holder nå på med master i organisasjon og ledelse i Halden deltid. Har gjennomført styrerutdanningen ved Oslo-met 2017. Liker all lek.

Ametyst

Merete Vagstad

Stilling: Pedagogisk leder

Merete er barnehagelærer og har jobbet i 16 år. Hun trives godt med utfordringer og har barnas perspektiv i fokus. Hun trives på tur og med grupper og er en utadvendt og blid dame.

Marianne Kentsrud

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barne og ungdomsarbeider. Liker å være kreativ og oppfinnsom med barna og når vi har forming.Har jobbet i Sten-Tærud siden 2007. Jobber i år som konstituert pedagogisk leder med særskilt fagansvar.

Iwona Kolton

Stilling: Fagarbeider

Iwona liker være kreativ og ha sangsamlinger, og liker å ha fokus på barnas behov.Hun har jobbet siden 2011 Sten-Tærud.

Citrin

Marianne Hovind

Stilling: Pedagogisk leder

Marianne er utdannet frisør og har drevet for seg selv i 10 år. Hun tar deltid bachelor barnehagelærer. Hun liker å fortelle eventyr,ha samlingstund og prosjekter om troll.

Rajitha Sivapathan

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Rajitha liker å leke med barna, spesielt rollelek og å spille spill. Hun har jobbet som tospråkelig assistent og i barnehage siden 2004. Hun begynte i Sten-Tærud barnehage 2012.

Julie Bakken Enersen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Julie begynte som oss som pedagosisk medarbeider på Citrin 01.08.2018. Hun er en blid og utadvent jente som elsker å leke med barna.

Stine Svendsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Stine elsker å jobbe med forming og er veldig kreativ. Stine har jobbet i Sten-Tærud siden 2006.

Opal

Eirin Solum-Hansen

Stilling: Pedagogisk leder

Eirin har jobbet 8 år som konstituert barnehagelærer i Bærum kommune. Hun har Bachelor i barnevernspedagog og har gjennomført videreutdanning 1 og gjennomfører nå videreutdanning 2 slik at hun fra 01.08.2019 vil få godkjent sin utdanning til barnehagelærer. Eirin er tålmodig og er opptatt av barneperspektiv og medvirkning. Hun jobber i år som konstituert pedagogisk leder.

Ann Helen Martini Namstad

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Helen begynte hos oss som pedagogisk leder 01.08.2014. . Ann Helen liker å bruke musikk pedagogisk. Hun er hjemme med sitt barn i permisjon og vil være tilbake 01.08.2018 som pedagogisk leder i Sten-Tærud

Naima Baccouch

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Naima jobber hos som 50% assistent og har jobbet hos oss som vikar tidligere. Hun jobber på 1 års vikariat fra høsten 2015. Hun liker å leke med barna.

Trine Berntsen

Stilling: Fagarbeider

Trine jobber 50%. Hun liker å jobbe med forming, spesielt bursdagskroner, og ha samlingstund med barna. Hun har jobbet17år i barnehage og SFO og siden 2006 i Sten-Tærud.

Permisjon

Rubin

Annvor Dahl

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barne og ungdomsarbeider og drevet barnepark i 17 år. .Hun liker å være barnslig,leke med barna og lage mat med barna.Har jobbet i Sten-Tærud siden 2008.

Nina Sørlie

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet bachelor førskolel'ærer med fordypning i småbarnspedagogikk.Nina liker å tilrettelegge gode lekmiljøer og aktiviteter med barna. Hun har jobbet i barnehage i 12 år og i Sten-Tærud siden 2006.

Jean Høye

Stilling: Fagarbeider

Jean liker å synge og er i aktiv lek med barna Hun har jobbet i barnehage i 4 år og i Sten-Tærud siden 2010.

Tina Lunde-Østrem

Stilling: Fagarbeider

Tina utdanner seg barne og ungdomsarbeider.Hun har fagbrev som frisør. Tina liker å være aktiv med barna,delaktig i uteleken og å være positiv. Hun har jobbet i Sten-Tærud siden 2012.Huner ferdig utdannet som fagarbeider 01.08.2018

Safir

Kristin Olsen Fjeldheim

Hege Olsen

Stilling: Pedagogisk leder

Hege har jobbet i Sten-Tærud som assistent siden 2009. Hun elsker å være kreativ og leke med barna. Hun har begynt deltid bachelor barnehagelærer og vil være ferdig utdannet i 2020. Jobber i år på Safir som konstituert pedagogisk leder med særskilt fagansvar

Terje Johansen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Terje elsker å leke og er super på konstruksjonslek. Han liker å være ute og på leirplassen. Han har jobbet i barnehage siden 2008 og begynte i Sten-Tærud 2011.

Kari Gundersen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Kari liker å holde på med forming, drama og musikk sammen med barna. Hun har jobbet i barnehage i 6 år, og i Sten-Tærud siden 2011.

Smaragd

Hege Bal

Stilling: Pedagogisk leder

Bachelor i førskolelærer med fordypning forming. Hege liker å synge og danse med barna, og liker å v ære kreativ med formingsaktiviteter. Hun har jobbet siden 2007 i Sten-Tærud.

Anujah K Vaishnavan

sten-taerud.smaragd@norlandia.com

Anujah er nyutdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder. Hun startet i Sten-Tærud høst 2017 og elsker å å se alle barn og kommunikasjon.

Theresa Bjørgen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Theresa har jobbet hos oss siden januar 2016 og er en energibunt. Hun elsker å leke med barna og er skikkelig god på å sykle på de røde syklene.

Sava Kelli

Stilling: Fagarbeider

Sava er utdannet barne og ungdomsarbeider. Hun liker å kose med alle barna, synge, leke og å være ute. Hun har jobbet i Sten-Tærud siden 2008.

vikar

Andre ansatte