Administrasjonen

Tonje Rønning

Stilling: Daglig leder
sten-taerud.barnehage@norlandia.com

bachelor i førskolelærer med fordypning flerkulturell forståelse, viderutdanning spesialpedagogikk, økonomi og ledelse, holder nå på med master i organisasjon og ledelse i Halden deltid.Liker all lek.

Ametyst

Anita Helberg

Stilling: Pedagogisk leder

Anita er styrerassistent.Hun har bachelor i førskolelærer med fordypning organisasjon-ledelse og viderutdanning i spesialpedagogikk og psykososialt arbeid barn- unge.Hun elsker turer og lek med barna.

Anita Helberg

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Elin er utdannet agronom/utmarksteknikker og pedagogisk assistent.Hun tar deltid bachelor barnehagelærer.Hun liker å bake på bål,turer til lavvo .Hun er verneombud og jobbet i Sten-Tærud siden 2008.

Iwona Kolton

Stilling: Fagarbeider

Iwona liker være kreativ og ha sangsamlinger, og liker å ha fokus på barnas behov.Hun har jobbet siden 2011 Sten-Tærud.

Citrin

Liz Aralt

sten-tarud.citrin@norlandiabarnehagene.no

Liz begynte hos oss 01.08.2014 og har jobber flere år som pedagogisk leder før hun begynte hos oss. Liz er kreativ og omgjengelig

Marianne Hovind

Stilling: Pedagogisk leder

Marianne er utdannet frisør og har drevet for seg selv i 10 år. Hun tar deltid bachelor barnehagelærer. Hun liker å fortelle eventyr,ha samlingstund og prosjekter om troll.

Rajitha Sivapathan

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Rajitha liker å leke med barna, spesielt rollelek og å spille spill. Hun har jobbet som tospråkelig assistent og i barnehage siden 2004. Hun begynte i Sten-Tærud barnehage 2012.

Stine Svendsen

stineast@hotmail

Stine elsker å jobbe med forming og er veldig kreativ. Stine har jobbet i Sten-Tærud siden 2006.

Opal

Elin Gløtta

sten-taerud.opal@norlandia.com

Daniel er barnehagelærer og startet i Sten-Tærud august 2015. Han jobbet ikke hos oss i fjor,men er nå tilbake. Han elsker språk og kommunikasjon og uteleken.

Marianne Kentsrud

Stilling: Fagarbeider

Utdannet barne og ungdomsarbeider. Liker å være kreativ og oppfinnsom med barna og når vi har forming.Har jobbet i Sten-Tærud siden 2007.

Trine Edlund Berntsen

Stilling: Fagarbeider

Trine jobber 50%. Hun liker å jobbe med forming, spesielt bursdagskroner, og ha samlingstund med barna. Hun har jobbet17år i barnehage og SFO og siden 2006 i Sten-Tærud.

Permisjon

Ann Helen Frantzen

Stilling: Pedagogisk leder

Ann Helen begynte hos oss som pedagogisk leder 01.08.2014. . Ann Helen liker å bruke musikk pedagogisk. Hun er hjemme med sitt barn i permisjon og vil være tilbake 01.08.2018 som pedagogisk leder i Sten-Tærud

Rubin

Nina Sørlie

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet bachelor førskolel'ærer med fordypning i småbarnspedagogikk.Nina liker å tilrettelegge gode lekmiljøer og aktiviteter med barna. Hun har jobbet i barnehage i 12 år og i Sten-Tærud siden 2006.

Tina Lunde-Østrem

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Tina utdanner seg barne og ungdomsarbeider.Hun har fagbrev som frisør. Tina liker å være aktiv med barna,delaktig i uteleken og å være positiv. Hun har jobbet i Sten-Tærud siden 2012.

Annvor Dahl

Stilling: Fagarbeider

Utdannet barne og ungdomsarbeider og drevet barnepark i 17 år. .Hun liker å være barnslig,leke med barna og lage mat med barna.Har jobbet i Sten-Tærud siden 2008.

Jean Høye

Stilling: Fagarbeider

Jean liker å synge og er i aktiv lek med barna Hun har jobbet i barnehage i 4 år og i Sten-Tærud siden 2010.

Safir

Vibeke Østby Buvik

Stilling: Pedagogisk leder

Bachelor i førskolelærer, fordypning i organisasjon og ledelse. Liker å fortelle eventyr, dramatisering og friluftsliv. Hun har jobbet i barnehage siden 1999 og i Sten-Tærud siden 2011.

Terje Johansen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Terje elsker å leke og er super på konstruksjonslek. Han liker å være ute og på leirplassen. Han har jobbet i barnehage siden 2008 og begynte i Sten-Tærud 2011.

Kari Gundersen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Kari liker å holde på med forming, drama og musikk sammen med barna. Hun har jobbet i barnehage i 6 år, og i Sten-Tærud siden 2011.

Smaragd

Hege Bal

Stilling: Pedagogisk leder

Bachelor i førskolelærer med fordypning forming. Hege liker å synge og danse med barna, og liker å v ære kreativ med formingsaktiviteter. Hun har jobbet siden 2007 i Sten-Tærud.

Anujah K Vaishnavan

sten-taerud.smaragd@norlandia.com

Anujah er nyutdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder. Hun startet i Sten-Tærud høst 2017 og elsker å å se alle barn og kommunikasjon.

Hege Olsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Hege har jobbet i Sten-Tærud som assistent siden 2009. Hun elsker å være kreativ og leke med barna. Hun har begynt deltid bachelor barnehagelærer og vil være ferdig utdannet i 2020.

Sava Kelli

Stilling: Fagarbeider

Sava er utdannet barne og ungdomsarbeider. Hun liker å kose med alle barna, synge, leke og å være ute. Hun har jobbet i Sten-Tærud siden 2008.

vikar

Naima Baccouch

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Naima jobber hos som 50% assistent og har jobbet hos oss som vikar tidligere. Hun jobber på 1 års vikariat fra høsten 2015. Hun liker å leke med barna.

Theresa Bjørgen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Theresa har jobbet hos oss siden januar 2016 og er en energibunt. Hun elsker å leke med barna og er skikkelig god på å sykle på de røde syklene.

Andre ansatte